Se påmeldingsskjema nederst på siden.
Foreløpig program:
08:30 - Velkommen
- Innledning ved Fylkesordfører Sven Tore Løkslid.
- Patrick Kitolano: "En gründer gir tilbake - min vei fra Gulset til energi-startup" - hvordan få effekt av mangfoldserfaringer?" Patrick Kitolano vokste opp på Gulset i en stor familie fra Kongo. Mens brødrene ble fotballspillere, utdannet Patrick seg og gjør nå suksess som gründer i Bergen. Han deler sin erfaring og kompetanse på hvordan det er mulig å bety en forandring og skape utvikling.
- Hotelldirektør Paul Wegard Dørdal (Quality Hotel Skjærgården/Strawberry): "Flerkulturell inkludering som konkurransefortrinn" Paul Wegard Dørdal fra Bamble har erfaring fra reiseliv og leder nå Skjærgården Hotell med suksess. Strawberry-selskapet har høy bevissthet på hvordan inkludering og framgang hører sammen. Paul Wegard deler erfaringer og utfordrer næringslivet til å se muligheter for vekst gjennom mangfoldsbevissthet.
- Terje Eikin (tidl. varaordfører Arendal, fylkespolitiker og prosjektleder "For Alle-Arendal"):"Samarbeid på ekte" - hvordan politikk og frivillighet sammen kan skape bærekraftig endring. Terje Eikin var Arendals varaordfører i en tid med stor utvikling og er nå fylkespolitiker i Agder med fokus på kultur, frivillighet og inkludering. Samtidig leder han prosjektet "For Alle- Arendal" der SR-bankstiftelsen, Kirkens Bymisjon, Tilstede Arendal, Sørlandskirken og Moltemyr Nærmiljøsenter samarbeider for å motvirke utenforskap og styrke inkludering. Terje er "hands on" som frivillig, leder og politiker - verd å lytte til.
Kafè-dialog, panelsamtale og oppsummering i plenum.
12.00: Gratis lunsj. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og fortsette samtalen.
Organisasjonstorg:
Alle organisasjoner som ønsker det, kan sette opp en roll-up og ha med informasjonsmateriell som kan stimulere til mer samarbeid.
Vær tidlig ute og bruk tiden i pause og lunsj til å knytte kontakter.
Hva er inkluderingsdager Telemark.
Inkluderingsdagene er en møteplass på tvers. Her møter offentlig ansatte, politikere, gründere og sosiale entreprenører, folk som jobber i frivillige organisasjoner, ledere i privat næringsliv og offentlig sektor, forskere og akademia, eller andre som ønsker å være en ressurs i inkluderingsarbeidet.
Inkluderingsdager startet i Oslo av Velferdsetaten, SoCentral og Kybri som tok metoden og møteplassen til andre fylker.
Fylkeskommunen støttet etablering av Inkluderingsdager i Telemark, som nå videreutvikles av organisasjonen Der du bor (DDB) som et samarbeidsprosjekt.
På nettsiden: https://inkluderingsdager.no/ er oversikt og mer informasjon om alle Inkluderingsdager i Telemark, Vestfold og Østfold.
Hvem står bak Inkluderingsdager Telemark?
Inkluderingsdager eies og videreutvikles nå av organisasjonen Der du bor (DDB). Der du bor er en nettverksorganisasjon med 12 Nærmiljøsenter/Frivilligsentraler, andre organisasjoner og enkeltpersoner.
Siden 2017 har DDB ledet Grenland Inkluderingsforum som nå er utvidet til Inkluderingsdager Telemark.
Møteplassen Inkluderingsdager Telemark i Grenland videreutvikles og koordineres av DDB i samarbeid med Fylkeskommunen, KIE -Kvalifiserings og integreringsenheten i Skien, Flex-id stiftelsen, Kirkens Bymisjon og Porsgrunn kommune.
Hilsen arbeidsgruppen,
Gisle Lunde, Lise Ripegutu, Lailo Merganova, Stig Roar Hansen, Anders Pladsen, Grunde Grimsrud og Quessia Wold.
Hvordan bør vi utvikle inkluderingsdagene Telemark slik at vi treffer behovene? Tusen takk for at du bruker to minutter og deler dine innspill med oss! |
Påmelding
Det er satt begrensning på 100 plasser.