Mandag 8 April
Kl. 08:30 - 12:00, Der du bor (Gulset Nærmiljøsenter), Gulsetsenteret Nyhusvegen 14
Inkluderingsdager Telemark
Velkommen til Inkluderingsdag i Grenland. Telemark har satt seg mål om å bli best på inkludering. Da må vi kjenne hverandre, inspirere hverandre, lære av hverandre og utfordre hverandre! Inkluderingsdager er for alle som jobber for bedre og bredere deltakelse og mindre utenforskap.

Bærekraftig vekst gjennom mangfold er tema denne inkluderingsdag.

Norge mangler arbeidskraft, samtidig står mange utenfor arbeidslivet. Hvordan kan vi se forbi barrierene og finne kompetansen i hvert enkelt individ? På Inkluderingsdagen 8.april stiller vi spørsmålet: Hvilke handlinger bidrar til et mer inkluderende arbeidsliv? Og hvordan lykkes vi med å rekruttere mangfold? 

Dato: 8.April 2024.

Sted: Gulset Nærmiljøsenter. Adresse: Nyhusvegen 14, Skien.  

(Bruk hovedinngangen til Gulset Senteret, og følg skilting).   

Program:  

Kl. 08.30 - Velkommen 
Kl.09.00 -  Innledninger om dagens tema.
Kl.10.15 -  Workshop.
Kl.11.30 - 12.00: Gratis Lunsj og mer prat, hvis du har tid.

Det blir som alltid også god tid til samtale ved bordene. 

Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og fortsette samtalen frem til kl.13.00 

Vi gleder oss til å se deg, husk å meld deg på! (Se påmelding litt lengre ned på denne siden). 

Vet du om noen som burde delta? Del gjerne videre så flere får ta del i møteplassen.  

 
Kort om Inkluderingsdagene. 

Inkluderingsdagene er en møteplass for deg som jobber med inkludering, på tvers av sektorer og bransjer.  Inkluderingsdagene ble startet i Oslo av SoCentral i 2016, i samarbeid med Kybri og Oslo kommune. Takket være midler fra Kavlifondet og Sparebankstiftelsen har SoCentral kunnet ta metoden og møteplassen til Rogaland, Østfold, Vestfold og nå Grenland og Telemark. Fylkeskommunen har gitt støtte til etablering av Inkluderingsdager både i Vestfold og Telemark.  

Møteplassen utvikles videre av Organisasjonen Der du bor Telemark (DDB), i samarbeid med SoCentral, Stiftelsen Flexid, Kirkens Bymisjon, Skien og Porsgrunn kommune, og Fylkeskommunen. Der du bor (DDB) har siden 2017 ledet Grenland Inkluderingsforum, som nå er utvidet til inkluderingsdager Telemark,  

Les mer på www.inkluderingsdager.no

Hilsen arbeidsgruppen, Lailo, Stig Roar, Nina, Gisle, Kjetil, Lise, Mette og Quessia.Hvordan bør vi utvikle inkluderingsdagene Telemark slik at vi treffer behovene? Tusen takk for at du bruker to minutter og deler dine innspill med oss!

Påmelding

Det er satt begrensning på 50 plasser.

Annen kommune, allergier/diett, spørsmål eller innspill
Send
2024 © Der du bor