Fredag 13 September
Kl. 08:30 - 12:00, Oppdateres snart!
13.09.2024: Inkluderingsdager Telemark
Velkommen til Inkluderingsdag i Grenland. Telemark har satt seg mål om å bli best på inkludering. Da må vi kjenne hverandre, inspirere hverandre, lære av hverandre og utfordre hverandre! Inkluderingsdager er for alle som jobber for bedre og bredere deltakelse og mindre utenforskap.


Mer informasjon og oppdateringer om neste Inkluderingsdag i Telemark kommer her. 


Inkluderingsdagene er en møteplass på tvers. Her møter du veiledere og saksbehandlere i kommunen. Du blir kjent med gründere og sosiale entreprenører, folk som jobber i frivillige organisasjoner, ledere eller ansatte i privat næringsliv og offentlig sektor, forskere og akademia, eller andre som ønsker å være en ressurs i inkluderingsarbeidet. 

Inkluderingsdager startet i Oslo av Velferdsetaten, SoCentral og Kybri. Takket være midler fra Kavlifondet og Sparebankstiftelsen har SoCentral kunnet ta metoden og møteplassen til Rogaland, Østfold, Vestfold og Grenland & Telemark. Fylkeskommunen har gitt støtte til etablering av Inkluderingsdager i Telemark.

Besøk nettsiden: https://inkluderingsdager.no/ , for å få oversikt og mer informasjon om alle Inkluderingsdager i Telemark, Vestfold og Østfold. 

Ønsker du å delta på Inkluderingsdager Telemark? 

Se påmeldingskjema litt lengre ned på denne siden. 

*PROGRAM kommer snart!

Hva skjer på en vanlig inkluderingsdag?

Temaene på inkluderingsdagene er ulike fra gang til gang, men vi har alltid en blanding av faglige innledninger og workshop, etterfulgt av en gratis lunsj.

Program

Kl. 08.30 - Velkommen 
Kl.09.00 -  Innledninger om dagens tema.
Kl.10.15 -  Workshop.
Kl.11.30 - 12.00: Gratis Lunsj og mer samtale, hvis du har tid.

Det blir også god tid til samtale ved bordene.   

Hvem står bak Inkluderingsdager Telemark?

Møteplassen og metoden videreutvikles av organisasjonen Der du bor (DDB), med støtte fra Telemark Fylkeskommunen, og i samarbeid med Fylkeskommunen, KIE -Kvalifiserings og integreringsenheten i Skien, Flex-id stiftelsen, Kirkens Bymisjon og Porsgrunn kommune. Siden 2017 har DDB ledet Grenland Inkluderingsforum som nå er utvidet til Inkluderingsdager Telemark.

Hilsen arbeidsgruppen:
Gisle Lunde, Lise Ripegutu, Lailo Merganova, Stig Roar Hansen, Nina Meling Haugen, Grunde Grimsrud og Quessia Wold.

Hvordan bør vi utvikle inkluderingsdagene Telemark slik at vi treffer behovene? Tusen takk for at du bruker to minutter og deler dine innspill med oss!

 

Påmelding

Det er satt begrensning på 60 plasser.

Annen kommune, allergier/diett, spørsmål eller innspill
Send
2024 © Der du bor